Menü Bezárás

Klímák csak hűtésre

Olcsó és jó minőségű klímák amik kiválóak hűtésre!

Ezek a berendezések is tudják a fűtés funkciót viszont nincsennek ellátva olyan extrákkal melyekkel a hetékony fűtés elérhető. Ideális választás azoknak akik új, vagy felújított fűtésrendszerrel rendelkeznek és csak a nyári hőségben szeretnék húteni otthonukat.

AUX Gamma Series

*Áraink csak a készülékre értendőek és bruttó összegek. A telepítési árat nem tartalmazzák! Az Alap telepítés** ára bruttó 75 000 Ft. A telepítési ár a szerint módosul hogy a kültéri illetve beltéri egység között mekkora távolság van illetve milyen típusú falra kell helyezni a készüléket és milyen típusú falat kell áttörni.

**Az alaptelepítés a következőt tartalmazza: Kültéri egység tartó konzol (120 kg terhelhetőségig), 1 db fő fal áttörést 40 cm-es falvastagságig téglafalba vagy 25 cm falvastagságig vasbetonba, 3m szigetelt rézcső (6 mm, 10 mm) kondenzvíz elvezető gégecső (16 mm átmérő) falon kívüli szereléssel, 3 m cső csatorna (2 db idommal), Berendezés csatlakoztatás az első kiépített nagyfeszültségű végpontig, beüzemelés, rövid kezelési tájékoztatató.

További információt a telepítésről és annak költségeiről ajánlatkérés és személyes felmérés után tudunk adni! Kérjen árajánlatot most!