Menü Bezárás

Prémium klímáink

Prémium megjelenésű klímák!

Ezen berendezések paraméterei leginkábba a csak hűtésre opcionált gépekkel hasonloak, de néhány extra funkció is van mint pl az extra csende üzemmód, vagy a hidegplazma generátor. De leginkább a beltéri egységek megjelenésében különböznek a “hagyományos” gépektől.

*Áraink csak a készülékre értendőek és bruttó összegek. A telepítési árat nem tartalmazzák! Az Alap telepítés** ára bruttó 75 000 Ft. A telepítési ár a szerint módosul hogy a kültéri illetve beltéri egység között mekkora távolság van illetve milyen típusú falra kell helyezni a készüléket és milyen típusú falat kell áttörni.

**Az alaptelepítés a következőt tartalmazza: Kültéri egység tartó konzol (120 kg terhelhetőségig), 1 db fő fal áttörést 40 cm-es falvastagságig téglafalba vagy 25 cm falvastagságig vasbetonba, 3m szigetelt rézcső (6 mm, 10 mm) kondenzvíz elvezető gégecső (16 mm átmérő) falon kívüli szereléssel, 3 m cső csatorna (2 db idommal), Berendezés csatlakoztatás az első kiépített nagyfeszültségű végpontig, beüzemelés, rövid kezelési tájékoztatató.

További információt a telepítésről és annak költségeiről ajánlatkérés és személyes felmérés után tudunk adni! Kérjen árajánlatot most!